Stugor

  • Sommarstuga, 2-bädds
  • En 2-bäddsstuga, ca 16 kvm. Stugan är utrustad med ett litet kök med kall rinnande vatten, kyl, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Resormadrassängar med kuddar och täcken, bord med stolar samt LCD-TV, uteplats med bord och stolar..
  • Sommarstuga, 3-bädds
  • En nyrenoverad (under 2016) 3-bäddsstuga, ca 16 kvm. Stugan är utrustad med ett litet kök med kall rinnande vatten, kyl, micro, kaffebryggare och vattenkokare. En bäddsoffa(140cm) och en resårmadrasssäng med kuddar och täcken, bord med stolar samt LCD-TV, uteplats med bord och stolar.

          Sommarstuga, 4-bädds

  • Sju stycken 4-bäddsstugor byggda 2000-2001 och ca 16 kvm stora. En del av stugorna är renoverade senast under 2010. Stugorna är utrustade med ett litet kök med kyl, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Två våningssängar med kuddar och täcken, bord med stolar samt LCD-TV. Uteplats med bord och stolar.

I alla våra stugor finns det även tvål, diskmedel, disktrasa, diskborste, soppåsar, hushållspapper och handduk.

 

Toaletter och duschar samt bastun till stugorna finns i en fräsch servicebyggnad ca 30 -50 m från stugan. Servicebyggnaderna och våra gemensamma utrymmen håller en mycket hög standard. Matlagning sker in i Campingens kök. Tillgång till bastu, uteterass med grill och fri WIFI finns på området.

Stugorna är öppna under maj – september. Tiderna är ungefärliga.

Alla våra stugor är djur- och rökfria.